h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a

Herkesin İmdadına Yetişiyor

Akdeniz ilçesine bağlı Çamlıbel semtinde yıllardır kuryelik yapan Nahit Yıldırım, sadece kuryelik yapmıyor, herkesin işine koşturup, derdine derman oluyor.

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Çamlıbel semtinde yıllardır kuryelik yapan Nahit Yıldırım, sadece kuryelik yapmıyor, herkesin işine koşturup, derdine derman oluyor.

Mersin’de bir kargo firmasında 13 yıldır kuryelik yapan 46 yaşındaki Nahit Yıldırım, yıllardır hizmet verdiği Çamlıbel semtinin artık bir parçası oldu. Kuryelik yaptığı insanlarla artık bir aile gibi olan Yıldırım, insanların sadece kargo işlerine değil, alışverişlerine dahi bakıyor. Yıllardır Çamlıbel’de olması sebebiyle müşterilerle dostluk ilişkisi kuran Yıldırım, semt sakinlerinin birçok isteğini yerine getiriyor, kiminin çocuğuna kargo yolluyor, kiminin alışverişini yapıyor, kimini de motoruyla gezdiriyor.

VATANDAŞLARIN ALIŞVERİŞİNİ BİLE YAPIYOR

Konuyla ilgili konuşan Yıldırım, “Ben artık Çamlıbel ile bütünleştim. Buradaki herkesi tanırım, herkes de beni tanır. Artık sadece kargo işlerine bakmıyorum. Yeri geliyor, yaşlı bir teyzenin alışverişini yapıyorum, yeri geliyor çocukları veya yaşlıları motorla gezdiriyorum” dedi.

ÇAMLIBEL AİLESİNİN BİR FERDİ OLDU

Çamlıbel sakiniyle artık aile gibi olduğunu belirten Yıldırım, “Biri bir yakınına kargo yollamak istediğinde artık adres sormana gerek bile kalmıyor. Çünkü hepsinin ailesini dahi tanıyorum. Örneğin bir teyze oğluma şunu yolla diyor, hemen yolluyorum, çünkü hepsini tanıyorum” şeklinde konuştu. İnsanların sadece ihtiyaçlarını değil özel isteklerini de karşıladığını belirten Yıldırım, “Artık sadece kuryelik yapmıyorum burada. Canı tatlı isteyene gidip tatlı aşıp getiriyorum. Yaptığım işten de Çamlıbel’in kargocusu olmaktan da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TOROSLAR’DA YEŞİL ALANLAR KIŞA HAZIRLANIYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.