h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a
  • Teyit Haber
  • Genel
  • UYSAL: “GÜLNAR HATUN’UN TORUNLARI FATİH BAŞKANIMIZI SEÇECEK”

UYSAL: “GÜLNAR HATUN’UN TORUNLARI FATİH BAŞKANIMIZI SEÇECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge'nin seçim çalışmalarına katıldı. Milletvekili Uysal'ın Gülnar ziyaretine AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez de eşlik etti. Gülnar'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Uysal "Gülnar, eğitim seviyesi çok yüksek bir ilçe. İnanıyorum ki Fatih Başkanımız 1 Nisan'dan itibaren başta eğitim olmak üzere birçok sektörde projeyi hayata geçirerek Gülnar'a çağ atlatacak. Gülnar'ın Fatihi hizmete hazır" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Cumhur İttifakı MHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge’nin seçim çalışmalarına katıldı. Milletvekili Uysal’ın Gülnar ziyaretine AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez de eşlik etti. Gülnar’da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Uysal “Gülnar, eğitim seviyesi çok yüksek bir ilçe. İnanıyorum ki Fatih Başkanımız 1 Nisan’dan itibaren başta eğitim olmak üzere birçok sektörde projeyi hayata geçirerek Gülnar’a çağ atlatacak. Gülnar’ın Fatihi hizmete hazır” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Gülnar’a giderek esnafla buluştu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliğe katılarak kadınların gününü kutladı.

MHP Mersin Milletvekili Uysal Gülnar’da Cumhur İttifakı ve MHP belediyeciliğinin devam edeceğini belirterek “Gülnarımız yıllardır Milliyetçi Hareket Partimiz tarafından onurla, hizmet aşkıyla yönetiliyor. Gülnar Belediyemizde hizmet etme sırası genç, üretken kardeşim Fatih Önge’de. Denizi, turizmi ve tarım potansiyeli oldukça yüksek olan Gülnarımıza devletimizin desteklerini Fatih başkanımızla sürdüreceğiz. Gülnar esnafımızın çoğu kararını vermiş, ‘Fatih Önge’yi Başkan yapacağız’ diyorlar. Seçimi almanın en önemli noktalarından biri de kadınlarımızın gücünü yanımızda hissetmek. Görüyoruz ki Gülnar Hatun’un torunları da Fatih Başkanımızı destekleyecek. Sandıktan rekor oy çıkmasına az kaldı Gülnarım. Gülnar’ın Fatihi hizmete hazır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gültak: “Akdeniz’in altın çağı başlıyor”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.