h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a

“SİHİRLİ DOKUNUŞLAR”

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Necmettin Tütüncü, yaz aylarının gelmesi ile birlikte vücut şekillendirmenin sırlarını anlattı.

Daha güzel, daha estetik, daha göz alıcı ve daha dikkat çekici bir vücuda sahip olmak eskiye göre çok daha kolay. Yaz ayları geldiğinde, dolaptan tiril tiril kıyafetler çıktığında, denize girerken, kızgın kumlarda güneşlenirken kendinizi de kıvrımlarınızı da saklamayın. Vücut estetiği ameliyatları ile yaz aylarında siz de muhteşem görünebilirsiniz.

“VÜCUT ŞEKİLLENDİRME”
Tütüncü, “Vücut şekillendirme ameliyatlarından siz de faydalanarak daha dikkat çekici bir vucüda sahip olabilirsiniz. Ancak operasyon sürecinin ve sonrasının olabildiğince iyi geçmesi için doktorunuzla güven duygusunu tam olarak sağlanmış olması ve onun tüm tavsiyelerine uymanız gerekir. Ayrıca operasyonlar vaka özelinde değerlendirilmeli ve uzman doktor tarafından kişiye özel tedavi yöntemi belirlenmelidir. Çünkü her uygulamada olduğu gibi, yapılan işlemlerin uygulanması ve sonuçları, her kişinin anatomisine, bedensel özelliklerine ve yaşam kalitesine göre değişiklik gösterebilir” dedi.

“MEME ESTETİĞİ”
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Necmettin Tütüncü, “Tüm dünyada kadınların vücutlarında en çok değişiklik istediği yer meme bölgesidir. Bu konuda en çok tercih edilen uygulamaları meme büyütme, meme dikleştirme ve meme küçültme olarak sıralayabiliriz. Konu vücut şekillendirme olunca bu üçü arasında en popüler olan her zaman meme büyütmedir. Dünya genelinde en çok yapılan 2.estetik ameliyattır. Bu ameliyatta son jenerasyon silikon protezler kullanılarak daha iyi şekil elde edilir. Genetik, yaşlanma, emzirme gibi faktörler meme dokusunun azalmasına sebebiyet verir. Memenin içi boşalarak aşağıya doğru sarkar ve deforme olur.Yapılacak cerrahi işlemle meme dikleştirilir, kişinin ihtiyacına göre silikon protez kullanılabilir. Dikleştirme işlemi yeterli meme volümü olan hastalarda kendi meme dokusu kullanılarak da yapılabilir. Meme dikleştirme ameliyatı ile daha dolgun ve dik gögüslere sahip olabilirsiniz” dedi.

“LİPOSUCTİON”
Tütüncü, “Liposuction sanılanın aksine bir kilo verme yöntemi değil, vücut şekillendirme yöntemidir. Vücutta biriken fazla yağları yok ederek kişinin rahatsızlık duyduğu alanları azaltmak için tasarlanmıştır. Bu işlem sonucunda vücut şekillendirilir ve istenilen görünüm elde edilir. Liposuctionın kalıcı bir kilo verme yöntemi değil, destekleyici bir tedavi olduğu unutulmamalıdır. Klasik liposuction yönteminin dışında yeni teknoloji cihazların kullanılması ile daha iyi bir deri sıkılaşması, daha hızlı iyileşme süreleri de elde edilebilmektedir”

“KARIN VE KOL GERME”
Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Necmettin Tütüncü, “Özellikle gebelik sonrası karın kasları orta hatta birbirlerinden uzaklaşmakta ve karında bombeli bir görünüme sebep olmaktadır. Bir de sarkmış ve çatlaklı karın derisi ile karın bölgesi estetiği ne yazık ki kaybedilebilmektedir. Karın germe ameliyatı ile birlikte hem karın kasları onarılmakta, hem de fazla sarkmış deri alınarak düz bir karın görüntüsü elde edilir. El sallayınca sallanan kollar özellikle kadınların aktivitelerini ve kıyafet seçimlerini etkileyebiliyor. Kol derisinde meydana gelen sarkıntılar ve kolda yağ birikimi kol germe estetiği ile giderilebiliyor. Daha fit ve genç bir görünüme kavuşturan bu estetik operasyon özellikle dramatik kilo kaybı yaşayan kişilerin en sık başvurdukları estetik ameliyatlar arasında yer alıyor” diye konuştu.

“ANNELİK ESTETİĞİ”
Tütüncü, “Gebelikte alınan kilolar ve doğum sonrası vücudunuzda oluşan deformasyonlar ile başınız dertte ise dünyada trend olan ve birçok ünlünün de hamilelik öncesi vücut formuna kavuşmak için güvendikleri yöntem Mommy Makeover yani ‘Annelik Estetiği’ ameliyatını tercih edebilirsiniz. Doğum sonrası vücuttaki deformasyonların giderilmesi amacıyla gerçekleştirilen ve kombine bir özellik taşıyan annelik estetiği kapsamında karın germe, meme estetiği, liposuction, popo estetiği gibi çeşitli estetik ameliyatlar gerçekleştirilebilir”

“BODY LİFT”
Obezite ameliyatları yada kilo verme sonrası fazla kilolarını verdikten sonra sarkma sorunu yaşayan kişiler body lift estetik ameliyatları ile hayallerindeki görünümlerine kavuşabileceklerini ifade eden Tütüncü, “Fazla kilosunu veren ve kilosu sabitlenen hastalar kombine nitelik taşıyan bu operasyona başvurabilirler. Eğer hızlı kilo verme, doğum ya da yaşlanma nedeniyle vücudunuzda sarkmalar başladıysa ve bu sizin yaşam kalitenizi olumsuz yönde etkiliyorsa bu ameliyatla daha iyi duruma gelebilirsiniz”

“POPO BÜYÜTME”
Popo protezleri veya kişinin kendi yağ dokusu kullanılarak popo bölgesinin hacminin arttırılmasına yönelik bu cerrahi işlemin, özellikle son birkaç yılda popülerliğinde patlama yaşandığını ifade eden Tütüncü, ” BBL prosedüründe kişinin kendi yağı 360 liposuction yöntemi ile toplanmakta ve aynı seansta popo bölgesine enjekte edilmektedir. Daha büyük popo arzusu olan kişilerde yağ alma ve enjeksiyon işlemi birkaç seansa bölünerek popo kası üzerindeki cilt ve ciltaltı dokunun genişlemesine olanak tanınır. Bu şekilde litrelerce yağ popo bölgesine enjekte edilebilir. Tek seans BBL genellikle arzu edilen görüntüyü sağlamaktadır” dedi.
Bu konuda bilgi almak isteyen kişilerin kendilerine başvurmasının yeterli olacağını ifade eden Tütüncü, “Gerekli bilgileri, internet sitemiz olan https://necmettintutuncu.com/ adresinden ve sosyal medya hesaplarımızdan bulabilirler” diye konuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, SATIN ALMAK YERİNE ÜRETİYOR

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.