h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a

Serdar Soydan’ın 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan Muhtarlarımız Devletimizin her mahalledeki kurumsal temsilciliğidir.

Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonunun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19.10.2015 tarihinde “19 Ekim Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmiştir.

Muhtarlarımız, mahallerimizde altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim ve sosyal yardım hizmetlerine kadar pek çok alanda önemli bir görev üstlenirler.

Mersin’de mahallelerinin her türlü ihtiyacını tespit edip vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşmasını sağlayan mahalle muhtarlarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü  kutluyor; muhtarlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Gıdabirder Mersin İl Temsilcisi Necla Kavrazlı Açıklamalarda Bulundu

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.