h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a

MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanlığı, Türk Kızılayı ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenleyecek. Mersin genelinde İl ve İlçe Ocaklarda gerçekleştirilecek kampanya Mersin merkezde 15 Kasım Salı günü 10.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek.

“Kan Vermek Hayat Kurtarır” sloganı ile düzenlenecek olan kampanya ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, kan vermenin önemine değindi. Sağlıklı her insanın yılda en az 2 kez kan vermesi gerektiğini kaydeden Akgül, tüm Mersinlileri kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti.

Kan’ın insan vücudu dışında hiç bir şekilde üretilemediğini ve her an ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Akgül: “Allah ihtiyaç duyurmasın ama kan, stokta sürekli bulunması gerekiyor. Bu nedenle Türk Kızılayımız ile birlikte bir kampanya düzenliyoruz. Ülkü Ocakları olarak merkezde İl Ocak binamız karşısında düzenleyeceğimiz kampanyamız diğer ilçelerimizde de gerçekleştirilecek. Kan vermek hayat kurtarır diyerek tüm hemşehrilerimizi İl Ocak Binamız karşısı Maliye binamız önünde düzenleyeceğimiz kan bağışı kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BAŞKAN AKGÜL: “ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ ATASI’NIN İZİNDE, GÖSTERDİĞİ HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEK”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.