h Dolar %
h Euro %
h BIST100 %
a

Avukat meclis üyesi yalan söyledi, özür de dilemedi

Akdeniz Belediyesi Akdeniz Belediyesi, Ekim ayı birinci meclis toplantısında HDP’li meclis üyesi Özgür Çağlar’ın Başkan Gültak’ın sosal medya hesaplarında kendisini eleştiren yorumları sildiğini iddia etmesi üzerine Gültak belgelerle yanıt verdi. Yalanı ortaya çıkan HDP’li Çağlar, Başkan Gültak’ın ısrarla özür dile demesine rağmen özür dilemedi.

HDP’li Özgür Çağlar, mecliste yaptığı konuşmada, “İnstagram sayfanızda benim yaptığım yorumu siliyorsunuz. Başkalarının fikirleri görünsün istemiyorsunuz.  Ben Akdeniz Belediyesi meclis üyesi olarak Akdeniz Belediyesinin instagram sayfasında yorum yapamıyorum çünkü siliyorsunuz” dedi.  Bunun üzerine HDP’li Özgür Çağlar’ın bu iddiasına Başkan Gültak, belgelerle cevap verdi. Başkan Gültak, “Madem sosyal medyada paylaşımları siliyorum, sokağa çıkın. Yoksa sokağa çıkmıyor musunuz?” dedi. Daha sonra telefonundan İnstagram hesabını açan Başkan Gültak, HDP’li Çağlar’ın yaptığı yorumu okuyarak Özgür’ün yalan söylediğini belirtti.

BAŞKAN GÜLTAK, HDP’Lİ ÇAĞLAR’IN YORUMUNU OKUDU

Başkan Gültak, “İnstagram hesabım ortada, girip bakabilirsiniz. Milleti yanıltma ayıptır, avukat adamsın sen. Burada delil var sen yalan söylüyorsun. Ne yazmışsın bliyor musun altına. 3,5 yıldır belediyeyi kötü yönettiniz, yönetiyorsunuz. Seçimlere 1 sene kalmış, muhalefete kesme faturası bunlar affedersiniz ama yemezler. Demin ne dedin sen? Yaptığım yorum silindi dedin. Avukat adamsın genç adamsın yalan söyleme yakışmıyor sana, ayıp. Deliller ortada. Saygısızlık yapıyorsun, yalan söylüyorsun. Sen az önce yorumların silindiğini söyledin. Bir daha insanları yanıltma. Biz bu kadar demokratik adamız, yaptığınız yorumları silmiyoruz. Sizin hayatınız bu ama artık sokak yemiyor bu yalanlarınızı. Sen demin yorumlar silinmiş dedin, ben de senin yalanlarını ortaya çıkarttım. Senin yalan söylediğini ispatladım. Ben sana yalancı derken ispatlıyorum bak, delilli bunlar. Mustafa Gültak’a çamur at izi kalmaz arkadaşlar. Bu siyasetten vazgeçin artık. Sen meclis üyesisin, sokaktaki bir insan değilsin. Yalan söylemeyeceksin. Az önce yorumlarımı sildiniz dedin. Özellikle instagramda yaptığım yorumu sildiniz dedin. Özür dile, ayıptır. Burada çocuk mu yönetiyoruz meclis mi yönetiyoruz. Kreşe dönderdiniz meclisi ” dedi. Başkan’ın ısrarla özür dile dediği HDP’li Özgür Çağlar ise özür dilemedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP’li Dönmez’in algı oyununu Başkan Gültak bozdu!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.